Aquest és l’embotit més popular de les nostres xarcuteries. Antigament, amb la matança del porc era un dels primers productes que es consumien i és conservaven amb el tupí. Elaborat amb carns magres, cansalada viada, sal i pebre negre.
Dins la gastronomia catalana, un dels plats més emblemàtics és la botifarra amb mongetes. Però també és un bon acompanyant de carns a la brasa, coques de recapte i esparracada amb uns fideus a la cassola, etc.
Embotit elaborat amb carns magres, papada, sal,
pebre vermell, all natural i altres espècies. El format
és el mateix que la botifarra crua. El presentem amb
sabor dolç o picant.
Ideals per fer a la barbacoa, amb tot tipus d’estofats i acompanyant uns ous ferrats, l’oli que deixa anar i el seu aroma amb calent en fan una autèntica delícia.
Amb la selecció de la carn magra, una de les parts més nobles, amb molta cura tallem a mà els daus per fer els nostres pintxos. Utilitzem la cúrcuma, una espècie amb propietats antinflamatòries, analgèsiques i antibacterianes com a base per treballar aquest producte. Cuidant tots els detalls obtenim un resultat molt agradable pel paladar.
Amb la carn de vedella proximitat i de primera qualitat, obtenim unes hamburgueses autèntiques, consistents i molt gustoses.
Aconseguim una textura melosa combinant les carns de porc i de vedella. La ceba carameŀlitzada li dóna un punt dolç.
Aconseguim una textura melosa combinant les carns de porc i de vedella. La nostra Sobrassada els dóna un toc personalitzat i exclusiu.
Aconseguim una textura melosa combinant les carns de porc i de vedella. Amb formatge madurat de cabra tipus Garrotxa. Aŀlèrgens: conté lactosa
Aconseguim una textura melosa combinant les carns de porc i de vedella. Amb una seleccionada barreja de bolets del Berguedà.
Segueixen el procés de curació adequat als assecadors del l'obrador de casa, en un entorn rural i amb un clima favorable per poder desenvolupar tots els seus aromes, textures i colors.
Amb les carns picades i amanides amb les seves espècies donem la cocció adequada a cada producte, controlant al màxim la seva temperatura i el seu temps per potenciar tots els matisos. Tots els productes estan cuits al forn amb un sistema de cocció a baixa temperatura que ens permet conservar tots els gustos i aromes de cada peça.
Aquí trobarem l'embotit més popular, la botifarra fresca o bona. Es pot gaudir amb mongetes seques o esparracada amb uns fideus a la cassola, però també és un bon acompanyant de les carns a la brasa.