Embotits curats

Llonganissa Sant Feliu

Amb la selecció de les parts més nobles, elaborem aquest producte de llarga curació. El seu aspecte és generós i en el tall, de color intens, desprèn totes les aromes del pebre en gra. És el nostre gran reserva per exceŀlència.

Recomanem que la degusteu tot just després de tallar-la acompanyada d’un pa amb tomàquet i un vi negre del pla de Bages o un Terra Alta

Llonganissa del Bruixot

Amb l'afany d'oferir la màxima exceŀlència, les millors carns d'una raça recuperada són seleccionades per oferir aquest producte de llarga curació. De tall intens i aroma equilibrat, ofereix un plaer als sentits.

Aquesta llonganissa podria oferir-se en una taula d’ibèrics amb un pa de crosta cruixent o bé acompanyant una amanida. Els vins negre amb cos, son la seva millor parella de ball.

Llonganissa de Pagès

Amb la selecció de les parts més nobles, elaborem aquest producte de llarga curació. El seu aspecte és generós i en el tall, de color intens, desprèn totes les aromes del pebre en gra. És el nostre gran reserva per exceŀlència.

Amb un tall fi, amb pa amb tomàquet, amanides o fins i tot acompanyat d’un formatge semicurat, és l’aperitiu més adient per gaudir d’una bona reunió familiar.

Fuet

De calibre més petit que la llonganissa però amb els mateixos ingredients, ens dóna una curació més curta i una textura més suau amb un sabor equilibrat.

Secallona

Està feta amb carn magra i pebre negre fi. És el format més prim de la nostra família de curats i el més estimat per als més menuts de la casa.

És el nostre producte estrella per als més petits de la casa.

Secallona de Bolets

Amb la mateixa fórmula de la secallona tradicional, li hem donat elegància amb un vestit de temporada. Els bolets seleccionats es posen a macerar amb les espècies i la carn fins aconseguir un resultat que sorprendrà el vostre paladar.

Com totes les secallones és bona a qualsevol moment, però vesteix especialment una amanida de tardor i acompanya molt bé amb un vi criança. Tot un plaer per als sentits.

Xoriço curat i xoriço curat picant

Embotit curat que s'elabora amb carns magres i cansalades. Amanit amb sal i pebre vermell dolç o picant, all natural i orenga. De color vermell i molt aromàtic.

Ideal per una taula d’embotits ja que ofereix el complement amb la resta d’embotits més suaus. Company inseparable dels vins més caldosos.

Xoriço Collar

És un curat prim aromàtic on predomina la força del pebre vermell picant. L’equilibri entre les espècies i les carns fa d’aquest xoriço una peça única.

Acompanya les taules dels amants del picant i fa que no es pugui parar de llescar un rere l’altre fins a arribar a la cua.

Sobrassada i sobrassada picant

La sobrassada és un embotit típic de l’illa de Mallorca, elaborat amb carn magre i cansalada de porc, pebre vermell i sal. Les carns, picades barrejades amb les espècies, es deixen reposar i s’emboteixen dins la tripa natural del porc.

La sobrassada de Bosch i Casals és utilitzada en restaurants per a fer diferents plats de delicatessen, tot i que nosaltres l’aconsellem sobre una llesca generosa de pa de pagés torrat.

Somalla

Amb la seva peculiar forma de ferradura, de calibre prim, porta l’equilibri de la carn magre i cansalada del porc i de textura més tendra (somall significa mig sec). La seva curació va de 8 a 10 dies.

Com el fuet, de sabor suau, serà un bon entreteniment per obrir un bon àpat familiar.

Llom curat

La canya de llom és un producte baix en greix. En el procés d’elaboració es deixa macerar durant 10 dies amb una barreja de pebres i llavors es penja a l’assecador natural durant uns 2 mesos i mig. El seu sabor és suau i la seva textura és consistent.

El podem posar en un entrepà de pa amb tomàquet i també és molt adient en un entremès.

Cap de llom

A diferència del llom, la seva carn vetejada li dona una curació més lenta i un paladar més suau. En el procés d’elaboració es deixa macerar durant 10 dies amb una barreja de pebres i llavors es penja a l’assecador natural durant uns 2 mesos i mig. El seu sabor és suau i la seva textura és consistent.

El podem posar en un entrepà de pa amb tomàquet i també és molt adient en un entremès.

Bacó curat

El Bacó o bé la cansalada virada és la part lateral del porc. Segueix el mateix procés d’elaboració del llom curat. Deixem macerar durant 10 dies amb una barreja de pebres i llavors es penja a l’assecador natural durant uns 2 mesos.

A l’igual que la panxeta el podem saltejar a la paella i acompanyar-lo amb uns bolets de temporada. A la vegada és ideal per posar a les pizzes i als estofats de llegums, mongetes cigrons, etc.

Panxeta curada

Aquest curat sempre es presenta amb la pell. Les peces de panxeta es deixen macerar amb una barreja de pebres durant 10 dies aproximadament i és llavors quan comença el procés d’assecat natural. Després d’un mes i mig ja podem consumir al seu punt òptim.

Es pot consumir tal i com s’adquireix o bé pot acompanyar guisats de tot tipus, és un complement indispensable per al trinxat de la Cerdanya i a la vegada un bon company dels ous ferrats.

Els nostres productes

Embotits curats

Segueixen el procés de curació adequat als assecadors del l'obrador de casa, en un entorn rural i amb un clima favorable per poder desenvolupar tots els seus aromes, textures i colors.

Embotits cuits

Amb les carns picades i amanides amb les seves espècies donem la cocció adequada a cada producte, controlant al màxim la seva temperatura i el seu temps per potenciar tots els matisos. Tots els productes estan cuits al forn amb un sistema de cocció a baixa temperatura que ens permet conservar tots els gustos i aromes de cada peça.​

Productes frescos

Aquí trobarem l'embotit més popular, la botifarra fresca o bona. Es pot gaudir amb mongetes seques o esparracada amb uns fideus a la cassola, però també és un bon acompanyant de les carns a la brasa.​