Qui som

Bosch i Casals té el seu obrador al casc antic de Sant Feliu Sasserra, un bonic llogaret situat a l’altiplà del Lluçanès a 617m d’alçada. La climatologia d’aquestes terres i el seu entorn natural, fan possible l’elaboració d’uns embotits amb identitat pròpia. 

L’entorn de Sant Feliu és ple de racons especials, on s’hi amaguen masies centenàries, boscos plens de llegendes de bruixes i bandolers i fonts d’aigua fresca.

Amb l’afany d’arribar al consumidor final, Bosch i Casals està present en fires i mercats arreu de Catalunya i també en alguns fòrums gastronòmics a Catalunya, Espanya i França.

El reconeixement que ens donen els nostres clients i els restauradors i botiguers que distribueixen els nostres productes ens empeny a seguir treballant per oferir la màxima qualitat.

Tots els nostres elaborats són lliures de gluten, lactosa i sulfits.

Qualitat, proximitat i tradició

Totes i cada una de les nostres peces passen per les nostres mans, portant a terme un procés de producció integral cuidant el contacte directe amb el consumidor final.

Després del trinxat i maduració de la carn, el procés d’elaboració i etiquetatge, acabant amb un assecament natural o cocció al forn, podràs trobar tots els productes a les nostres parades.

Aquesta atenció ens permet oferir una qualitat fonamentada en el conjunt de detalls que componen cadascun dels nostres elaborats.

Artesania

Tots els nostres productes són elaborats artesanalment per la família Bosch i Casals enun petit obrador al casc antic de Sant Feliu Sasserra.

Oferim una gran selecció d’embotits curats (llonganissa, fuet, secallona,  somalla, sobrassada, xoriço, bacó, llom i cap de llom) i cuits (bisbes, botifarres, pa de fetge,botifarró de ceba i llardons). També, algunes peces de producte fresc com la botifarrafresca o el xoriço fresc.

A la vegada, portem una selecció de formatges de cabra de petits productors de la zonai alguns formatges dꞌovella selectes.

Cuidem tots els detalls de les nostres parades medievals, dꞌestructura de fusta i amblona granate per reflectir lꞌesperit tradicional de la casa. Els productes estan exposatsen cistelles de mimbre i els paradistes van vestits d’època.