Embotits cuits

Botifarra blanca o del Perol

El nom d'aquest embotit cuit prové del recipient on es cou. Les carns que s'utilitzen han passat prèviament per la caldera. La careta, els retalls de magre i de l'espatlla. El resultat és un bullit saborós i aromàtic de textura melosa.

La botifarra de Perol es pot consumir tal i com és. A la brasa o bé al grill és un bon acompanyament per a llegums i tot tipus de verdures.

Botifarra d'ou

Amb la seva forma de ferradura és un embotit que tradicionalment es consumia el Dijous gras o llarder, tot i que ara es consumeix tot l’any. Elaborat amb retalls d’espatlla, panxeta i careta el seu color groc li ve donat per l’ou, juntament amb la sal i el pebre.

Es bona de qualsevol manera però tradicionalment s’ha utilitzat en la truita del dijous gras.

Bisbe blanc

Embotit cuit fet a base de carns magres, papada, careta de porc i llengua a trossos grossos. Està amanit amb sal i pebre i s’emboteix amb el budell anomenat bisbe. Llavors se li dona una cocció aproximadament d’una hora a una temperatura superior als 76ºC.

Amb un bon pa amb tomàquet o bé per acompanyar un entremès. Amb el pa torrat és una bona raó per retornar als nostres orígens de pagès.

Bisbe negre

Com el Bisbe blanc està fet a base de carns magres, papada, careta de porc i llengua a trossos grossos. L’ingredient que li dona color és la sang. Està amanit amb sal i pebre i s’emboteix amb el budell anomenat bisbe. Llavors se li dona una cocció aproximadament d’una hora a una temperatura superior als 76ºC.

Amb un bon pa amb tomàquet o bé per acompanyar un entremès. Amb el pa torrat és una bona raó per retornar als nostres orígens de pagès.

Botifarra negra

La mateixa elaboració de la botifarra del Perol però afegim sang per donar-li un color diferent i un gust peculiar. Les carns que s’utilitzen han passat prèviament per la caldera. La careta, els retalls de magre i de l’espatlla. L’aroma de pebre és molt més marcat.

Per acompanyar uns llegums i passat per la paella ens dona la retrospectiva d’un esmorzar de forquilla, la raó d’una bona taula i d’una bona companyia.

Bull blanc

La carn del Perol en un format més gran. Les carns que s’utilitzen han passat prèviament per la caldera. La careta, els retalls de magre i de l’espatlla. El resultat és un bullit saborós i aromàtic de textura melosa.

En els entrepans, a l’entremès, a les amanides o bé el deixeu assecar fora la nevera per aconseguir un sabor més potent.

Paté de Campanya o Pa de Fetge

És un producte molt especial. Elaborat amb la cansalada virada, careta i fetge de porc. Afegim les espècies, ous, sal, pebre i armanyac de les Landes franceses. Després de formar una pasta homogènia es deixa unes hores de maceració. Amb una cassola de terrissa posem al forn el paté i després de dues hores a foc lent obtenim un resultat espectacular.

El paté de campanya de Bosch i Casals és una delícia. De textura melosa, desprén una aroma que ens transporta a les llars més tradicionals.

Els nostres productes

Embotits curats

Segueixen el procés de curació adequat als assecadors del l'obrador de casa, en un entorn rural i amb un clima favorable per poder desenvolupar tots els seus aromes, textures i colors.

Embotits cuits

Amb les carns picades i amanides amb les seves espècies donem la cocció adequada a cada producte, controlant al màxim la seva temperatura i el seu temps per potenciar tots els matisos. Tots els productes estan cuits al forn amb un sistema de cocció a baixa temperatura que ens permet conservar tots els gustos i aromes de cada peça.​

Productes frescos

Aquí trobarem l'embotit més popular, la botifarra fresca o bona. Es pot gaudir amb mongetes seques o esparracada amb uns fideus a la cassola, però també és un bon acompanyant de les carns a la brasa.​